Fredag baby.

Fredag - och den härliga känslan har helt förvunnit.
 
Började med att jag försov mig i ca en halv timma, inte för att det är en big deal. Men det slutar ändå med att man stressar i sig sin frukost och slänger på sig sminket och hoppas på att det blir bra. Gick ut och hämtade min cykel och just då börjar det såklart ösregna. Så när jag väl var framme i skolan så va jag helt pisseblöt, sämsta början på denna dagen. Men som tur är så har jag inga som helst planer för idag så det gör inget att man ser ut som stryk. 
 
Skoldagen kommer bestå av foto lektion efter foto lektion, vi ska börja med ett nytt projekt, repotage fotografering, ska bli intressant och se hur de blir.
 
Kommer troligtvis inte blogga i helgen tyvärr, för på lördag ska jag på tjejmiddag / fest hos finaste tilda. Vi hörs.

Portobello road - London.

Torsdag morgon och allt känns riktigt bra.
 
Idag vaknade jag med en väldigt underlig känsla, som jag inte känt på jag vet inte hur länge. Jag såg fram emot att gå till skolan, lite sjukt faktiskt. Men jag antar att det är bra. Kanske är det för att det börjar bli vår, ljusare på dagarna och kvällarna men även att det blir varmare. Hur skönt är inte det? Slippa det mörka och dystra vinter mörkret och den råa kylan. 
 
Skoldagen idag blir förövrigt ganska kort. Börjar med tre timmars visuell kommunikation, efter det blir de lunch sen ska hela klassen till ishallen och åka skridskor. Ska bli spännande med tanke på att jag inte har åkt skridskor på flera år, haha. Vi hörs.
 

Ten feet tall - Afrojack, wrabel.

Det har gått i ett.
 

Bloggningen har verkligen blivit lidande de sista, och de är jag hemskt ledsen för. Men nu ska jag försöka att bättra mig, är tillbaka i skolan igen efter två veckor och jag anser att bloggningen går mycket mycket bättre när ja väl är i skolan. Dessutom så hade jag så massa andra saker att fokusera på veckorna innan lovet, men som jag nu har betat av en efter en.
 
Som jag sa innan så var jag borta två veckor från skolan. Den första veckan var jag i säffle, åkte upp på måndagen för att jag skulle ha teoriprovet på tisdagen. Jag var sjukt nervös, men som tur va så klarade jag det. Vilket var väldigt skönt med tanke på att teoriprovet var min stora fasa, har alltid haft svårt för att lära mig saker genom att läsa. Är mer den praktiska personen. Sen skulle jag ha uppkörningen på fredagen, så hade tre dagar på mig som gick åt till att bara fokusera på körningen. Väl på fredagen gick jag upp jätte tidigt, hade en kör lektion klockan 8, alltså precis innan uppkörningen som va klockan 09.15. Jag trodde att jag skulle vara mer nervös men tror nerverna släppte på körlektionen för väl på uppkörningen va jag hur lugn som helst, vilket är en stor fördel. Och jag klarade, så alla dessa pengar och all tid man har lagt ner så kan man konstantera att det har vart värt det. KÖRKORT FÖRFAN!!
 
Den andra veckan hade jag sportlov. Mitt lov bestod av att vara med kompisar, köra bil och bara slappa. Skönt om du frågar mig.