Påsklov.

Det är torsdag och det är äntligen påsklov. Kan det bli bättre?
Sitter just nu i soffan hemma hos mor min och kollar lite tv, borde egentligen göra klart vissa skol grejer, men känner inte att jag orkar det idag så det får bli morgondagens projekt. Kan la vara helt okej med tanke på att det inte finns så mycket annat att göra haha.
Såklart ska jag inte göra det till en vana utan jag ska njuta av detta lovet, bara ta det lugnt och ha det allmänt skönt.
Har inga egentliga planer mer en att jag kanske ska åka ner till skåne och hälsa på släkten i kristianstad. 
Blir att ta varje dag som den kommer. Vi hörs, om inte på lovet så hörs vi såklart efteråt! 
 

Djungelvrål.

Bästa killarna.

Det har blivit kort.

 
Bloggningen återigen bloggningen..Vad ska jag göra för att hitta tillbaka till blogglusten? Haha jag vet inte..men jag antar att man får ta det lite som det kommer.Och idag tro det eller ej så kände jag för att blogga. 
Jo under de senaste veckorna som jag inte bloggat så har jag faktiskt hållt på att greja med min design, hade en tanke på att om man ändrade om i designen så kanske man skulle få tillbaka lite inspiration till att just blogga.. försökte men..det blev inget lyckat resultat...har tänkt göra ett bildspel i headern, men har inte fått det att fungera. Så jag håller på att jobba på det, med hjälp av koder osv. Om någon vet hur man gör så kommentera gärna eller maila mig. 
 
Har även klippt mig som ni kanske ser på bilden. Det blev några centimeter kortare samt en nyans mörkare och en ny bena. A total change. Är riktigt nöjd.
 
Sen har det inte hänt så mycket min farsgubbe har fyllt 50..stort. Och min bästa kompis emma har fyllt 19, så det har vart en hel del firanden..vi hörs!